Διαγωνισμός για να κερδίσεις τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare με ανάλυση 14MP

camera=newsfeast


camera=newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare  με ανάλυση 14MP (megapixel), 3x ψηφιακό Zoom και οθόνη 3″ για να βλέπεις καλύτερα τις λήψεις που πραγματοποιείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mysalonica
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την Φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare, αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αλβάρο Νέτο: Απάτησα την Αθηνά Ωνάση γιατί δεν ήθελε να κάνουμε σεξ

Η πλευρά του Βραζιλιάνου θα καταθέσει επίσης στο δικαστήριο πως η Αθηνά Ωνάση έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο «πόλεμος» του πρώην ζευγαριού δεν έχει τέλος, καθώς Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και Αθηνά Ωνάση ετοιμάζουν τα όπλα τους για το δικαστήριο.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Ξυλόκαστρο από την Χρυσή Ευκαιρία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) με 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις με πρωινό, για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Le Convivial Luxury Suites & Spa στο Ξυλόκαστρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. (xe.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):