Διαγωνισμός για να κερδίσεις το 3D Home Cinema HX906SX της LG με σύστημα ηχείων 9.1 και εισιτήρια για Village Gold class

village-cinemas-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Set Home Cinema LG HX906SX 3D  με σύστημα ηχείων 9.1 και 5 (πέντε) διπλά εισιτήρια για την αίθουσα Gold Class των κινηματογράφων Village Cinemas και 20 (είκοσι) διπλά εισιτήρια για τα Village Cinemas.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Πλαίσιο
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το Home Cinema και τα εισιτήρια για τα Village Cinemas κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και ψηφίστε την καλύτερη ταινία για το 2011.

 Όροι συμμετοχής

Home Cinema LG HX906SX 3D 9.1 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μεταλλικό φινίρισμα και τεχνολογία ήχου surround του συστήματος 3D Sound 9.1 Blu-ray Home Theater HX906SX της LG. Υποστηρίζει ήχο surround 9.1 καναλιών Full HD σε συνδυασμό με πλούσια αναπαραγωγή 3D. Η μέγιστη ισχύς τους είναι 1125W και το σύστημα ήχου αποτελείται από 4 ηχεία 3D όρθιας θέσης, 1 κεντρικό ηχείο 3D ,τη μονάδα subwoofer προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα all-around σύστημα ηχείων 9.1.

Υπάρχει βάση για iPod, όπου τοποθετήτε τα περιφερειακά και μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική συλλογή απευθείας από το iPod και το iPhone προσφέροντάς σας πλούσιο ήχο ενώ ταυτόχρονα φορτίζει τη συσκευή σας. Η ποιότητα εικόνας είναι HDE, ενώ ο ήχος surround είναι υψηλής πιστότητας HD και συμπληρώνει την Blu-ray Full εμπειρία.

Wi-Fi Direct & DLNA
Με το HX906SX μπορείτε να έχετε ροή ψηφιακού περιεχομένου από τον Η/Υ και το smartphone σας απευθείας στην τηλεόρασή σας. Να μοιράζεστε ασύρματα ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και άλλα αρχεία που διαθέτετε σε ψηφιακές συσκευές.

HD Picture Quality
Το LG 3D Sound 9.1 Blu-ray Home Theater διαθέτει σύνδεση HDMI για μεταφορά υψηλής ποιότητας Full HD εικόνες και ζωντανό ήχο. Απολαύστε εξαιρετικά πλούσια και φυσικά χρώματα με ομαλή κίνηση. Αναγνώριση μουσικής μέσω της υπηρεσίας Gracenote. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη μουσική της ταινίας που παρακολουθείτε καθώς και για καλλιτέχνες, τραγούδια και τίτλους άλμπουμ.

LG Smart TV
Απολαύστε έναν πλήθος υπηρεσιών εφαρμογών και Video on Demand (VOD) όποτε το επιθυμείτε με το κατάστημα LG Apps και τις υπηρεσίες Premium περιεχομένου. Μπορείτε να λάβετε διάφορες εφαρμογές ψυχαγωγίας, να παρακολουθήσετε δημοφιλές περιεχόμενο, όπως ψυχαγωγικά βίντεο clip, γνωστές ταινίες και αθλητικά.

Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Πηγή Αναπαραγωγής : 3D Blu Ray
  • Τεχνολογία 3D : Ναι
  • Αριθμός Ηχείων : 9.1
  • Ηχεία τύπου : Satellite
  • Συνολική Ισχύς : 1125 Watt
  • Αναπαραγωγή USB : Βίντεο  Μουσική  Φωτογραφίες
  • Δίκτυο DLNA : Ναι
  • Ασύρματη Δικτύωση : Ναι
  • Εφαρμογες Internet : Ναι
  • Πλοήγηση internet : Ναι
  • Αναβάθμιση εικόνας : 1080 p
  • Ραδιοφωνικός Δέκτης : Ναι
  • Αποκωδικοποιητές Ήχου : DTS  DTS-HD HR Audio  DTS-HD MA Essential  Dolby Digital plus  Dolby True HD  MPEG
  • Ενσωματωμένη Βάση iPod : Ναι
  • Αναπαραγωγή : Audio CD  BD-R  BD-RE  BD-Rom  CD-R/-RW  DVD+RW  DVD-RW  DivX  MP3  WMV
  • Είσοδοι : 1xUSB 2.0 1xΕίσοδος Optical 2xΕίσοδος HDMI Έξοδοι1xHDMI out 1xΈξοδος Component RGB 1xΈξοδος Composite
  • Θύρα RJ- 45 (Ethernet) : Θύρα RJ- 45 (Ethernet)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

china-air-pollution

Το Πεκίνο βάζει λουκέτο σε 2.500 επιχειρήσεις το τρέχον έτος για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το Πεκίνο σχεδιάζει να κλείσει 2.500 μικρές ρυπογόνες επιχειρήσεις φέτος στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιορίσει την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία είναι και μείζον θέμα για την Κίνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Τέσσερις συνοικίες στην πρωτεύουσα, όπου τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης έσπασαν κάθε ρεκόρ φέτος το χειμώνα, θα πρέπει να προχωρήσουν στο κλείσιμο […]

baianas-summer-accessory-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 Baianas βραχιόλια σε καλοκαιρινά χρώματα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) αξεσουάρ – βραχιόλια Baianas σε 11 (έντεκα) λαμπερά χρώματα, για να φωτίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Baianas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα χρωματιστά αξεσουάρ Baianas στο χρώμα της επιλογής σας κάντε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):