Διαγωνισμός για να κερδίσεις το πολυπόθητο iPad 2

ipad2-madfortech-newfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το πολυπόθητο iPad 2 με μνήμη 16GB σε έκδοση Wi-Fi και σε χρώμα μαύρο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Madfortech
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το  iPad 2 της Apple πρέπει να κάνετε like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dourou-family-grandson-dur-killed-finance-minister-economics

ΣΟΚ για την οικογένεια Δούρου: Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια περιποίηση μαλλιών από το κομμωτήριο Andy Kaizer

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό λούσιμο, χτένισμα και κόψιμο ψαλίδας με τη καινούργια υπηρεσία Split-Ender Pro. Διοργάνωση διαγωνισμού: Andy Kaizer elite hair house (andykaizer.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 22 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):