Διαγωνισμός για να κερδίσεις το πολυπόθητο iPad 2

ipad2-madfortech-newfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το πολυπόθητο iPad 2 με μνήμη 16GB σε έκδοση Wi-Fi και σε χρώμα μαύρο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Madfortech
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το  iPad 2 της Apple πρέπει να κάνετε like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό! Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Guide Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν […]

betarades-bookmakers-iphone5-competition

Διαγωνισμός του Betarades για να Κερδίσεις ένα iPhone5 χωρίς κλήρωση

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone iPhone 5, αφού προβλέψεται σωστά 3 (τρεις) φορές το Score και τον 1ο Scorer, χωρίς κλήρωση! Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 9 Απριλίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν την εφαρμογή.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Betarades και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού. Αναλυτικότερα: Εάν ένας χρήστης […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):