Η Χιονάτη κερδίζει μια θέση στο θαυμαστό κόσμο των τατουάζ μέσα από την 27 χρονη Annfaye Kao

snow-white-tattoo-newsfeast-featured

snow-white-tattoo-newsfeast

Η 27 χρονη Annfaye Kao από το Taichung της Taiwan λατρεύει τη χιονάτη, πράγμα που αποδεικνύεται από το πολύχρωμο μωσαϊκό από τατουάζ που ντύνουν το κορμί της εμπνευσμένα από την ιστορία της χιονάτης. Το σώμα της κοσμούν όλοι οι χαρακτήρες του παραμυθιού, διαδικασία η οποία διήρκεσε τρεις ολόκληρους μήνες και αρκετά επίπονους όπως ισχυρίζεται η ίδια.

snow-white-tattoo-newsfeast

“Σαν παιδί συνήθιζα να φαντάζομαι ότι ήμουν η Χιονάτη σε ένα παραμύθι, γεγονός που με έκανε να αποφασίσω ότι είναι καλή ιδέα να το έχω τατουάζ στην πλάτη μου.”

snow-white-tattoo-newsfeast

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Έρευνα: Δείτε τι πραγματικά νιώθει o σκύλος για εμάς!

Λατρεύουμε τα μαλλιαρά παιδιά μας. Και το ξέρουμε πως μας λατρεύουν και αυτά. Η αγάπη και η μοναδική αφοσίωση του σκύλου στον άνθρωπό του έρχεται όμως τώρα να αποδειχθεί και επιστημονικά μέσω νευροαπεικόνισης. Ναι, οι επιστήμονες μελετούν τον εγκέφαλο των τετράποδων.

guido-tschugg-redbull-devotos-monserrate

Απίστευτη κατάβαση στη Μπογκοτά για το RedBull Devotos de Monserrate 2012

Στις 11 (έντεκα) Μαΐου 2012, στο βουνό Monserrate που έχει θέα την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την πόλη Μπογκοτά, πραγματοποιήθηκε το RedBull Devotos de Monserrate 2012, όπου και καταρρίφθηκαν 2 (δύο) Ρεκόρ Γκίνες για την ορεινή ποδηλασία. Η διαδρομή κατάβασης (mountain bike downhill) ήταν 2,2 χιλιόμετρα και με περισσότερα από 1034 σκαλοπάτια, ενώ το υψόμετρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):