Η Χιονάτη κερδίζει μια θέση στο θαυμαστό κόσμο των τατουάζ μέσα από την 27 χρονη Annfaye Kao

snow-white-tattoo-newsfeast-featured

snow-white-tattoo-newsfeast

Η 27 χρονη Annfaye Kao από το Taichung της Taiwan λατρεύει τη χιονάτη, πράγμα που αποδεικνύεται από το πολύχρωμο μωσαϊκό από τατουάζ που ντύνουν το κορμί της εμπνευσμένα από την ιστορία της χιονάτης. Το σώμα της κοσμούν όλοι οι χαρακτήρες του παραμυθιού, διαδικασία η οποία διήρκεσε τρεις ολόκληρους μήνες και αρκετά επίπονους όπως ισχυρίζεται η ίδια.

snow-white-tattoo-newsfeast

“Σαν παιδί συνήθιζα να φαντάζομαι ότι ήμουν η Χιονάτη σε ένα παραμύθι, γεγονός που με έκανε να αποφασίσω ότι είναι καλή ιδέα να το έχω τατουάζ στην πλάτη μου.”

snow-white-tattoo-newsfeast

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

10+1 λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση του σπιτιού μας!

Όταν έρχεται η στιγμή να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι ή να ανακαινίσουμε το δικό μας, ένας από τους χώρους που θέλουμε να διακοσμήσουμε πρώτους είναι το καθιστικό μας. Αυτός ο χώρος, λένε, ότι είναι ο καθρέφτης του σπιτιού, για αυτό θα δούμε ποια είναι τα λάθη που χρειάζεται να αποφύγουμε!

dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):