Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast


chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα.
Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα (Bratislava).
Eνώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσία, της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα, έχει λάβει μόλις 266.  Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο (Pavol Frešo) δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά την ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.
Έτσι αναμένονται νέα ανέκδοτα με τον Τσάκ Νόρις, όπως τα δεκάδες που διακινούνται ήδη στο διαδίκτυο και κάνουν τους χρήστες να κλαίνε από τα γέλια.
Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

doodle-4-google-greece-winner

Doodle 4 Google: Η Ελλάδα μου, ήλιος και Θάλασσα

 Το σημερινό doodle της Google είναι ζωγραφισμένο από τον μαθητή του 2ου δημοτικού σχολείου του Λιτοχώρου Πιερίας, Αστέριο Ρέυνικ, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό «Doodle 4 Google» που είχε ως κεντρικό θέμα την άποψη των μαθητών για την Ελλάδα, μέσα από τα δικά τους μάτια. Η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία […]

guido-tschugg-redbull-devotos-monserrate

Απίστευτη κατάβαση στη Μπογκοτά για το RedBull Devotos de Monserrate 2012

Στις 11 (έντεκα) Μαΐου 2012, στο βουνό Monserrate που έχει θέα την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την πόλη Μπογκοτά, πραγματοποιήθηκε το RedBull Devotos de Monserrate 2012, όπου και καταρρίφθηκαν 2 (δύο) Ρεκόρ Γκίνες για την ορεινή ποδηλασία. Η διαδρομή κατάβασης (mountain bike downhill) ήταν 2,2 χιλιόμετρα και με περισσότερα από 1034 σκαλοπάτια, ενώ το υψόμετρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):