Τρομερή κτηνωδία από άντρα των ΜΑΤ στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα

athens-riots-newsfeast

Υπάρχουν φορές που ο φωτογραφικός φακός μπορεί και αποτυπώνει ανθρώπινα συναισθήματα. Αναρωτιέμαι τι έχει αποτυπώσει εδώ και τι αντιλαμβάνεται ο καθένας βλέποντας έναν αναίσθητο διαδηλωτή να δέχεται βίαια χτυπήματα από έναν άνδρα των ΜΑΤ. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα.

Ο άνδρας των ΜΑΤ είναι ένας από τους αστυνομικούς που έστειλαν προχτές επιστολή στους εκπροσώπους της Τρόικας, προειδοποιώντας τους πως «αρνούνται να βρεθούν απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας».

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα διήμερο στην Ικαρία από το Athenstimeout

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Karras Star. Διοργάνωση διαγωνισμού: Athenstimeout (athenstimeout.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

homer

Καταρρίπτεται ο μύθος για την « ομηρική ελληνική γλώσσα »

Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):