Word as image του Ji Lee! Παίζοντας με τις λέξεις και μετατρέποντάς τες σε εικόνες!

word-image-newsfeast

Η συλλογή Word as Image (Λέξεις ως εικόνες) αποτελεί σχεδιαστική μελέτη του Ji Lee. Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα από μια λέξη, χρησιμοποιώντας μόνο τα γράμματα της ίδιας της λέξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση στον κόσμο της τυπογραφίας και των συμβόλων.

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όλες τις λέξεις που μετέτρεψε ο Ji Lee σε εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο τα γραφικά στοιχεία των γραμμάτων, χωρίς να προσθέσει εξωτερικά στοιχεία.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αστρικές Πύλες στη Σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία

Το περιστατικό διαδραματίζεται μέσα στη σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία, κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, από μια ερευνητική ομάδα Γερμανών, με αρχηγό τον Georg Müller. Ο Georg Müller, κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές που επιχειρούσε ο Γερμανικός στρατός μέσω της «Εταιρείας Θούλη» για την ανακάλυψη της υποχθόνιας ενέργειας Βριλ.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις έναν μάρσιπο Stokke από το Dads Rules

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό έναν μάρσιπο Stokke MyCarrier. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dads Rules (dadsrules.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):