Word as image του Ji Lee! Παίζοντας με τις λέξεις και μετατρέποντάς τες σε εικόνες!

word-image-newsfeast

Η συλλογή Word as Image (Λέξεις ως εικόνες) αποτελεί σχεδιαστική μελέτη του Ji Lee. Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα από μια λέξη, χρησιμοποιώντας μόνο τα γράμματα της ίδιας της λέξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση στον κόσμο της τυπογραφίας και των συμβόλων.

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όλες τις λέξεις που μετέτρεψε ο Ji Lee σε εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο τα γραφικά στοιχεία των γραμμάτων, χωρίς να προσθέσει εξωτερικά στοιχεία.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

Η ΔΟΕ αφαίρεσε το Ολυμπιακό μετάλλιο και τους τίτλους του Γύρου της Γαλλίας από τον ποδηλάτη Lance Armstrong

Όπως, λίγο πολύ αναμενόταν, η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), προχώρησε στην αφαίρεση από το Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η ΔΟΕ ενήργησε μετά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) να τιμωρήσει τον Αμερικανό ποδηλάτη με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες και να ακυρώσει […]

athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast

Προσφορά για να Κερδίσεις φιάλη ποτού για 6 άτομα στο Αθηνών Αρένα και να ακούσεις Live τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και την Φουρέιρα!

Προσφορά: Κέρδισε 1 (μία) απλή φιάλη ποτού, για 1 (μία) παρέα 6 (έξι) ατόμων στο Αθηνών Αρένα, με 10€ (ευρώ), για το γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό live show του Σάκη Ρουβά με τους Φουρέιρα και Onirama! Αξία δώρου 145€ – έκπτωση 93%. Διοργάνωση προσφοράς: Goldendeals Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Σάββατο 17 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):