Κέρδισε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups


krups-dolce-gusto-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κερδίστε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει στο facebook η εταιρεία Ηλεκτρονική.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 ( 23:45 )
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος
Όροι συμμετοχής:  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Ο νικητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι μέλος του fan page Ηλεκτρονική στο facebook μέσω των στοιχείων (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση & Τ.Κ., τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση) που θα του ζητηθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μετά την κλήρωση. Πατήστε εδώ για να τους διαβάσετε αναλυτικά

Η Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan είναι το αποτέλεσμα όταν η εταιρεία Krups και η εταιρεία Nescafe ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το μοναδικό σύστημα Nescafe Dolce Gusto. Μια μηχανή του καφέ για να ικανοποιεί όλα τα γούστα, που όμως λειτουργεί αποκλειστικά με κάψουλες Nescafe Dolce Gusto®. Έχει επαναστατικό σχέδιο χωρίς γωνίες, για να ομορφαίνετε το χώρο σας, χαμηλό επίπεδο θορύβου, πολύ γρήγορη προθέρμανση, σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock και δυνατότητα ελέγχου της ποσότητας του καφέ / αφρόγαλου/ ροφήματος στο φλιτζάνι.

Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan – Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚατασκευαστήςKRUPS
Τύπος ΚαφετιέραςΠολυκαφετιέρα
Ισχύς (Watt)max. 1500 Watt
Πίεση (bar)15 bar
Χωρητικότητα (lt)1,3 lt
Λυχνία λειτουργίαςΝαι
Χωρητικότητα (Φλυτζάνια)8
Μόνιμο ΦίλτροΌχι
Ακροφύσιο ΑτμούΌχι
Αποσπώμενο δοχείο νερούΌχι
Ένδειξη στάθμης νερούΝαι
Ρύθμιση Ποσότητας ΑτμούΌχι
Ρύθμιση θερμοκρασίας νερούΌχι
ΚανάταΌχι
Διαστάσεις31,2 cm x 31, 6 cm x 19,6 cm
Βάρος~ 3,3 kg
Επιπλέον Χαρακτηριστικά220-240 V, Κατανάλωση μόνο 0,4 W / h, Μήκος καλωδίου 1,5 μέτρο

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

poker-strategy-tips-tricks

Poker Strategy: Η αναγκαιότητα του σχεδίου από τον Ed Miller

Ο Έντ Μίλερ (Ed Miller) είναι επαγγελματίας παίκτης, καθώς και συγγραφέας βιβλίων με θέμα το πόκερ. Σε πρόσφατο άρθρο του στο CardPlayer.com αναλύει την αναγκαιότητα ύπαρξης συγκεκριμένου σχεδίου στο τραπέζι του πόκερ, αλλά και την εκτέλεσή του μέχρι τέλους. Η στρατηγική που ακολουθεί ο ίδιος απέναντι σε αντιπάλους και ένα παράδειγμα από παρτίδα σε live […]

Υγεία: Αναζωογονητική μάσκα προσώπου με μπύρα !

Μπύρα! Μη την πιείτε, μη λουστείτε. Φτιάξτε μια μάσκα αναζωογόνησης για το πρόσωπο! Η μπύρα,είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα οποία προσφέρουν αναζωογόνηση στο δέρμα. Η μαγιά της έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που τρέφουν την επιδερμίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):