Βαρύς χειμώνας με κρύο και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Greece heavy Snow newsfeast

snow-north-greece-newsfeast

Βαρύς χειμώνας με κρύο και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην πόλη των Σερρών και στα ορεινά του νομού, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία. Στην Κεντρική Μακεδονία ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, ενώ οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές.  Ο υδράργυρος για την πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένεται να φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου.

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού -που δημιουργεί συχνά παγίδες για τους οδηγούς- απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων σε πολλά σημεία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους παρακάτω δρόμους. Για τον νόμο Σερρών, χρειάζεται προσοχή στους επαρχιακούς δρόμους Σερρών – Λαϊλιά (από το 22ο χλμ.), Σερρών – ‘Ανω Βροντού (από το 15ο χλμ.) και Σερρών – Αγκίστρου (από το 45 ο χλμ.). Στη Δυτική Μακεδονία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από Φλώρινα προς Καστοριά, μέσω Βίγλας και Βιτσίου, αλλά και στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς – Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου. Στην Κεντρική Μακεδονία, δώστε ιδιαίτερη προσοχή προς τα χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και Σέλι, καθώς επίσης και στους επαρχιακούς δρόμους ‘Αρννισας – Αγ. Αθανασίου (από το 8ο χλμ.), Καστανερής – Λιβαδίων (Δήμος Παιονίας από το 3ο χλμ.), Κιλκίς – Ποντοκερασιάς (από το 26ο χλμ.) και Κιλκίς – Ισώματος (από το 20ο χλμ.).

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι Adidas SuperStar από το BrandsOnly.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι Adidas SuperStar! Διοργάνωση διαγωνισμού: BrandsOnly.gr (brandsonly.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με οθόνη 4.7″

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) τεχνολογίας Super LCD με ανάλυση WVGA 800×480. Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):